5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli döşek mebdelıkları veya dolaplar bu alanda gösteriş bir hava yuvarı oluşturmanın patetik bir yolunu sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi esenlanır.

Har renk tonları rahatlığı temaşa değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı evet.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir vecih vermek isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir fert taşlıklanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyusal bir dirim düzlükı ciğerin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kıyak mutabakat sağlayan son basamak şık düşüncemların bucak aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Doğayı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, celi gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi alegori elan yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa suretı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği bugün bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir âlem hoşgörüsüzlabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana sıklıkla dekore edildi. Zarif fakat abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce çağdaş bir saha görüntülemek istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı goldfix bulmanıza yardımcı olacaktır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile albenili bir istikrar, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cenah gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey sprey boya today. Our antrasit gri dekorasyon aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit rengi akak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin akak odalarında kullanılmaya serlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Eğer hane dekorasyonunda açık gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız olur.

Antrasit mutfaklar çoğunlukla yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi karınin bir titrem belirgin veya bir titrem kıpkızıl tercih geçirmek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page